Eskişehir Sanayi Odası (ESO) yönetimi, Eskişehirspor’a destek için yola çıkan Taraftarlar Komitesi’ni dün ağırladı. ESO yöneticileri, kulübe destek için stadyumdan loca alacaklarını ve bu locayı Somet Zihinsel Gelişim Derneği’ne hediye edeceklerini belirttiler

 

 

 

Ziyaretler sürdürüyor

Eskişehirspor’a mali açıdan destek sağlayabilmek adına oluşan Taraftar Komitesi, ziyaretlerini sürdürüyor. Komite son olarak dün Eskişehir Sanayi Odası yönetimini ziyaret etti. Ziyarette komiteden Murat Diri, Erkan Koca, Uğur Kürkçü ve Mehmet Şimşek yer alırken, komiteyi ESO yönetim kurulu başkanı Celalattin Kesikbaş ve başkan yardımcısı Sinan Özeçoğlu ve yöneticiler karşıladı.

 

Hepimiz Eskişehirsporluyuz

Celalettin Kesikbaş, yaptığı konuşmada, “Hepimiz Eskişehirsporluyuz. Çocukluk yaşlarından itibaren de kanımıza işlemiş. Zaman zaman Eskişehirspor’umuza da hizmet etmeye çalıştık. Maddi ve manevi her türlü desteği verdik, vermeye de devam ediceğiz. Ama bugünü biraz daha özel kılmak istedik. Özel kılmak açısından da birazda bu işin maneviyat kısmı bizi çok fazla ilgilendiriyor” ifadelerini kullandı.

 

Locayı SOMET’e hediye ettik

“Eskişehir hem zengin olmalı hem de gönlü zengin olmalı” diyen Kesikbaş, “Bizim Eskişehir Sanayi Odası olarak bir loca almak gibi tasarrufumuz yok. Eskişehir Sanayi Odası yönetimi olarak bir loca alıcaz. Bu aldığımız locayı da Somet Zihinsel Gelişim Derneği’ne hediye etmek istiyoruz. İnşallah bizim locamızı güzel faydalı şekilde kullanıp oraya gidip sosyalleşirler. Bu bir başlangıç. Umarık diğer sanayici arkadaşlarımızı da bunun devamını getirirler. Somut, güzel işler yapmak gerekiyor. Ben eminimki elli tane iş adamı veya Eskişehir’deki gönül adamı bu davranışla birlikte yollarına devam ederler” dedi.

 

Çok güzel bir hediye

Somet Zihinsel Gelişim Derneği Sema Metintaş ise, “Umarım örnek davranışınız teşvik etmiş olur. Biz Odunpazarı Belediyesi ve Somet Zihinsel Gelişim Derneği’nin ortaklaşa bir projesiyle yola çıktık. Yerel yönetim, sivil toplum örgütü projelendirmesinin güzel bir örneğini sergiledik. Şimdi böyle bir projeyle çıkmış bir dernek sizin sayenizde çok güzel bir ödül aldı. Bunun bir Türkiye modeli olmasını umut ediyoruz. Zihinsel engelli çocuklar ve aileleri adına size çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Taraftarlar teşekkür etti

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri, “Bizim için de yapılan bu proje çok anlamlı oldu. Bizim de Eskişehirspor için mücadelemizde çok farklı bir anlam kattı bu hareket. Zira örnek olunması gereken bir hareket yaptınız. Umarım Eskişehir’deki bütün iş adamlarına, sanayicilere büyük örnek olur. Biz Eskişehirspor taraftarları sizlere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi