Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri Eskişehir Emniyetine teşekkür etti. Bursaspor maçını Bursa’da takip eden İl Emniyet Müdürü Engin Dinç’in ve ekibinin Eskişehirspor’un en zor zamanında yanında olduğunu ifade eden Diri'nin açıklaması şöyle

 

En büyük desteği veriyorlar

Değerli Eskişehirspor camiası, Eskişehir Emniyet Teşkilatının takımımıza ve biz taraftar gruplarına, deplasmanda ve kendi sahamızda olumlu yaklaşımları bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Eskişehirspor’un yanında duruş sergilemeleri bizler açısından çok gurur duyulacak bir durum. Mağlubiyet ve galibiyet sonuçlarımıza en az bizim kadar üzülüp sevindiklerini hissediyoruz. Çünkü biliyoruz ki onlar da bu şehrin, bu güzelim ülkenin çocukları. Zaman zaman bizlerin de isteğimiz dışında hoşumuza gitmeyen olaylar yaşansa da bir ağabey kardeş sıcaklığı ile görevlerini yapmaya çalışıyorlar. Hatta en zor günümüzde armamız için verdiğimiz mücadelede en büyük desteği onlar veriyor.

 

Eskişehirspor’a omuz veriyorlar

Özellikle bu sezon başında yaşanan kongre sürecinde ortada kalan kulübümüze sahip çıkan Emniyet Müdürümüz ve Emniyet Teşkilatımızdı. Biz deplasmanlara gidemezken takımımıza sponsor olan, en uzak deplasmanlarda sahip çıkan, iç saha maçlarında güvenlik vb. ihtiyaçları karşılayıp can çekişen kulübümüzü ortada bırakmayan yine onlardı. Türkiye'de eşi benzeri görülmemiş şekilde loca satın alıp kimsesiz çocuklara bağışlayan ve kulübümüze bu zor zamanda sahip çıkan Emniyet Teşkilatımıza ne kadar teşekkür etsek, onlarla ne kadar gurur duysak azdır. Şehrimizde tüm bunlar yaşanırken Bursa deplasmanımızda öfkesine yenik düşen görevli memura gereken işlemi Bursa polisinin yaptığını öğrendik. Gösterdikleri hassasiyetten ötürü de Bursa Emniyetine ayrıca teşekkür ederiz. Hiç bir olayın kendiliğinden çıkmadığını da kabul etmek gerektiğini ifade ediyoruz. Emniyet güçlerimizin Eskişehirspor’un zoru başarma mücadelesinde izleyen değil, eşsiz mücadeleye omuz veren olduklarını çok iyi biliyoruz. Ve diyoruz ki iyi ki varsınız."

Editör: Haber Merkezi