1 Ağustos’ta PKK’nın hain pususunda yaralanan Er Oğuzhan Kök’ün tedavisi Eskişehir’deki baba ocağında devam ediyor. Kök’ü ziyaret eden AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, “Hain terör örgütü PKK ve destekçilerine asla izin vermeyeceğiz” dedi. Ziyarette Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı da gazimizi telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Hain terör örgütü PKK tarafından 1 Ağustos’ta düzenlenen roketatarlı saldırıda Eskişehir’den Er Oğuzhan Kök de, şarapnel parçasının isabet etmesiyle yaralandı. Şırnak Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından, bir hafta boyunca da GATA’da tedavi gören gazimiz, Eskişehir’deki baba ocağına geldi, tedavisi devam ediyor. Sağlık durumunun iyiye gittiği belirtilen Oğuzhan Kök, yürümekte sıkıntı yaşıyor.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

71 Evler Mahallesi’nde baba Hüseyin Kök ve anne Fatma Kök ile gazi Er Oğuzhan Kök’e ilk ziyareti AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan gerçekleştirdi. Oğuzhan Kök’e Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye eden Volkan Doğan, geçmiş olsun dileklerini iletti. Doğan, “Gazimiz Oğuzhan Kök gibi evlatlarımız bu vatan için mücadele ediyor. Şehitlerimizin ve gazilerimizin bu vatan için yaptıklarını ne yapsak ödeyemeyiz, onlara minnettarız.  Hain terör örgütü PKK ve destekçilerinin hain emellerine ulaşmalarına asla izin vermeyeceğiz. Şehit ailelerimizin, gazi ve ailelerinin her zaman yanındayız” dedi.

AVCI DA TELEFONLA ARADI

Volkan Doğan’ın ziyareti sırasında AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı da telefonla arayarak Er Oğuzhan Kök ile görüştü, gazimize ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Editör: Haber Merkezi