AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan devir teslim töreni ile AK Parti Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini Ankara Milletvekili Fatih Şahin'den devraldı. Yapılan törene Karacan’ın babası Ali Karacan başta olmak üzere aile fertleri, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, İlçe Başkanları Volkan Doğan ve İbrahim Yılmaz Kaynarca, Belediye Başkanları, Gençlik ve Kadın Kolları Başkan ve yöneticileri, Meclis Üyeleri, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, Şoförler Odası Başkanı Suat Er, Tornacılar ve Oto Tamirciler Odası Başkanı Halil Kılıç, Muhacir Dernekleri Federasyonu Başkanı Zihni Çalışkan, Eğitim Bir Sen Başkanı Muammer Karaman, Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Çiçek, Elektrikçiler Odası Başkanı Cafer Adıgüzel de törende yer aldı.

GELECEĞE TAŞIYACAK

11 aydır bu görevi yaptığını belirten Ankara Milletvekili Fatih Şahin, “Bugün burada bir nöbet değişimi için toplanıyoruz. 20 Temmuz itibarı ile Genel Sekreter olarak görevlendirildim benden boşalan göreve de Sayın Eskişehir Milletvekilimiz Harun Karacan getirildi. Bu değişimin hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Harun Karacan’ın bu alandaki çalışmaları daha da ileriye götüreceğine inancımız tamdır. Çok çalışacağız. Ülkemiz için çok çalışmamız gerekiyor” dedi.

DURUŞUMUZ DEĞİŞMEZ

Karacan devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, “Bizler büyük bir davanın içindeyiz, makamlar gelip geçicidir. Makamda olalım, olmayalım bizim çizgimiz duruşumuz değişmez. Bizim için asıl olan davadır. Beni bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a,  şükranlarımı sunarım, Başbakanımız Binali Yıldırım’a da teşekkür ederim. Görevimi Ankara Milletvekili Fatih Şahin'den devraldığım için de ayrıca gururluyum. Demokrasinin tartışılmaz unsuru Sivil Toplumdur. Buraya kadar gelen dostlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” diye konuştu. Konuşmaların ardından Şahin, Karacan'a çiçek verdi. Karacan da Genel Sekreterlik görevinde başarı dilediği Şahin'e ağaç işçiliğinden oluşan tablo ile çiçek sundu.

Editör: Haber Merkezi