Eskişehir Sanayi Odası (ESO) sanayicilerin birbirleri daha çok tanımasına ve birlikte iş yapma kültürünün gelişmesine katkı için hayata geçirdiği fuarların üçüncüsü gerçekleştirildi.

KARACAN DA KATILDI

ESO üyesi Döküm Sektörü ve Makina İmalat Sanayi firmalarını bir araya getirdiği fuarda firmalar üretim kabiliyetlerini sergiledi. Fuara AK Parti MKYK Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan’da katıldı. Fuarın açılışında konuşan ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, Bursa TSO ile imzalanan işbirliği protokolü ile yatırımcıların ve satın almacıların Eskişehir’e geleceğini açıkladı. 

ÜÇÜNCÜ FUAR DÜZENLENDİ

Her hafta farklı Meslek Komitelerine yönelik düzenlenen fuarların 3'üncüsünü düzenlediklerini konuşmasında belirten ESO Başkanı, “Sektörün önemli firmalarının ESO'da bir araya geldiği fuar projemizde bu hafta döküm ve makina sektörü yer alıyor. İlk hafta yaklaşık 500 kişinin katıldığı geçen hafta 400'ün üzerinde sanayicimizin katıldığı fuarlarımız ciddi talep gördü. Birbirimiz ile daha fazla etkileşim kuralım ve ticaret yapalım istiyoruz” dedi. 

Editör: Haber Merkezi