Maçın yıldızı oldu
Milli arada Ümit Milli takım formasıyla Eskişehirsporluları gururlandıran ve altyapıdan yetişen Dorukhan Toköz, Erzurumspor karşılaşmasında yaptığı asistlerle herkesin gönlünde yer edindi. Genç yaşına rağmen ağabeylerine taş çıkartan Dorukhan atılan gollerde büyük sevinç yaşadı. Karşılaşma sonunda taraftarlara üçlü çektiren genç oyuncu takımının başarısı için el birliği ile çalıştıklarını ifade etti. 
Yüzler artık gülüyor
Eskişehirspor’da yüzler gülüyor. Erzurumspor karşısında alınan galibiyetin verdiği moral camiayı önümüz haftalar için umutlandırdı. Sezon başından bu yana geçen maçta rakip ağlara gol atma başarısı gösteren Eskişehirspor ilk kez 

iki farklı galibiyete imza attı. Ligde geçen hafta içinde belirlenen puan silme cezasının netleşmesiyle moralleri bozulan Eskişehirsporlu oyuncular rakipleri Erzurumspor’u 3-1 yenerek hem averaj düzeltti hem de tekrar 7 puana ulaşmış oldu. 
Hedefte Altınordu
Erzurumspor karşısında özellikle ikinci yarıda ortaya konan futbolla dikkatleri üzerine çeken siyah kırmızılı oyuncuların bu istekli tavrının sezon sonuna kadar sürmesi herkesin temennisi oldu. Eskişehirspor şimdi 28 Ekim Cumartesi gecesi deplasmanda oynayacağı Altınordu karşılaşmasına kilitlenmiş durumda. 

Editör: Haber Merkezi