AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan’ın girişimleriyle Sultandere Mahallesi’nin çamur içerisindeki sokaklarına Valilik tarafından kilitlitaş döşeniyor.

 

Volkan Doğan, “5 yıllık zaman zarfında Odunpazarı Belediyesi’ne bu sıkıntılar iletildi, biz de ilçe başkanlığımızda Belediye Başkanı Kazım Kurt’a bu sorunları ilettik. Ancak birçok mahallemiz ihmal edildi, mağdur edildi. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya, Valiliğimize, Milletvekillerimize çok teşekkür ediyoruz. Bu daha bir başlangıç. Cumhur İttifakı’nın Odunpazarı adayı olarak söz veriyoruz. İnşallah,  1 Nisan’dan itibaren Odunpazarı’nın tüm sokakları pırıl pırıl olacak ve vatandaşlarımızın hiçbirinden asfalt ve kaldırım parası alınmayacak” dedi. Sultandere Mahallesi Muhtarı Cevdet Balcı, yaptığı konuşmada, “Sokaklarımızın hali ortada. Muhtar olduğumdan beri Odunpazarı Belediyemize sözlü ve yazılı olarak, her türlü dilekçemizi verdik. Ama cevap ve netice alamadık. Geçen sene konuyu Bakanlığa kadar taşıdık. O dönem AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı olan Volkan Doğan da bizi yalnız bırakmadı ve bu işi takip etti.  Valilik kararıyla şimdi çalışma başlatıldı. Volkan Bey’in çok büyük katkıları oldu, emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

SULTANDERE KİLİT TAŞ İLE BULUŞTU

Çalışmaları yerinde inceleyen ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, “Sultandere Mahallemiz için bugün önemli bir gün. 5 bin 600 metrekarelik kilittaşımız Sultandere ile buluşuyor.  Sultandere’nin sokaklarının her biri birbirinden zor durumda. Ne bir asfalt, ne bir kaldırım var. Vatandaşlarımız büyük zorluk yaşıyor. İnanın ayakkabı ile yürümekte zorluk çekiyoruz. Çocuklarımızın bu şartlarda bulunması bizi uzun zamandır üzüyordu” dedi.

Editör: Haber Merkezi