Teknik direktör arayışını sürdüren TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor’un kulüp başkanı Sinan Özeçoğlu, transfer yasağı cezasının teknik direktörlerin kafasında soru işaretine neden olduğunu söyledi.
Özeçoğlu, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, teknik direktör konusunda görüşmelerinin sürdüğünü belirterek, “Transfer yasağı cezası, teknik direktörlerin kafasında soru işaretine neden oluyor. Eskişehirspor’a cesur hoca lazım. Cesur hoca kim varsa Eskişehirspor’da çalışacak. Transfer cezamız olabilir ancak elimizde birbirinden değerli 16-17 oyuncu var. Oyuncu kardeşlerimize inanan hoca, gelecek buraya. Birbirini tanıyan bir oyuncu kadromuz bulunuyor.” diye konuştu.
“Sokağa atacak bir kuruşumuz dahi yok”
Hesap verebilir bir yönetim olmayı hedeflediklerine değinen Özeçoğlu, kulüpteki zorlukların üstesinden geleceklerini inandıklarını vurguladı. 
Özeçoğlu, Eskişehirspor’un bir kuruşunun dahi değerli olduğunun altını çizerek, “Sokağa atılacak bir kuruşumuz dahi yok. Bundan sonra da olmayacak. İyi bir takıma sahibiz. Geçen yıldan 4 oyuncu kaybettik. Ancak onların yerini dolduracak oyuncu kardeşlerimiz var.” ifadelerini kullandı.

 

Editör: Haber Merkezi