Eskişehir Basket Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu FIBA Şampiyonlar Ligi grup değerlendirmesini yaptı. Özeçoğlu, “Geçen senenin şampiyonu ve Avrupa liglerinin en güçlü takımlarıyla eşleştik. Burada olmaktan dolayı gururluyuz. Elimizden geleni yapacağız” dedi.
Hayırlı olsun
Özeçoğlu ES TV’ye yaptığı açıklamada, “Grubumuz belli oldu. Hem bize hem de ülke basketboluna hayırlı uğurlu olsun. Grubumuzda geçen senenin şampiyonu AEK var, Almanya liginin başarılı ekibi Bamberg var. oldukça çekişmeli maçların oynanacağı bir gruba düştük. 4 yıl önce yola çıktığımızda Eskişehir Basket’i Avrupa arenasına taşımayı hedeflediğimizi belirtmiştik. Şimdi bu hedefe ulaşmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.
Gurur verici bir gelişmenin yaşandığını söyleyen Özeçoğlu, “Avrupa’nın 7 ülkesinden 7 takım hem buraya gelecek hem de biz oraya gideceğiz. 
Gurur verici
Şehrimiz için ülkemiz için gurur verici bir gelişme. Türkiye basketbolu, Avrupa arenasında ilk sırada geliyor. Şampiyonlar Ligi’nde olmak gurur verici. Bizde en azından grup müsabakalarında bir tur atlamak istiyoruz” dedi.
Desteklerini esirgemesinler
Özeçoğlu, “Bizim buralarda olmamızın en büyük destekçisi Eskişehirli basketbol severlerdir. Onlar bir an olsun bizden desteklerini esirgemedi. Şampiyonlar Ligi’nde ki maçlarımızda da taraftarımızın desteğini bekliyoruz. 
Bu arenada olmanın mutluluğunu ve gururunu onlarla birlikte yaşamak istiyoruz. Hem ülkemizi hem de şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Avrupa kupasında olmaktan dolayı mutluyuz.”
Editör: Haber Merkezi