Siyah kırmızılı forma ile 9.yıla girmeye hazırlanan kaptan Erkan Zengin Eskişehirspor camiasına en uzun hizmet veren isimler arasında yerini alıyor. 
8 yılda tam 9 değişik teknik adamla forma giyen zaman zaman medyaya teknik adamlarla yaptığı tartışmaları gündeme gelen Erkan Zengin’in tek hayali Eskişehirpor’u tekrar geldiği süper lig dönemine taşımak istiyor. 
İlk kez 2009-2010 sezonunda Halil Ünal başkanlığında takımın başında yer alan Rıza Çalımbay’ın isteğiyle kadroya dahil olan yıldız oyuncu teknik adamların gelip gitmesine rağmen kendisi halen Eskişehirspor’da forma giymeye devam ediyor. Bir çok ünlü isimle tanışma fırsatı bulan Erkan Zengin, özellikle Eskişehirspor’u en başta tercih etmesinde bir futbol kentinin varlığının hakim olduğu taraftar kitlesi nedeniyle burada futbol hayatına devam ettiğini belirtti.  Eskişehir’e Eskişehirspor’a her zaman hizmet etmeye devam etmek istediğini yineleyen Erkan Zengin, “Biz futbolcu arkadaşlarımızla halen geçen sezon finalde kaybederek süper lig kapısından dönmemizi unutamıyoruz. Bu şehrin hakkı süper ligdir. İnanıyorum ki bunu da başaracak güce sahip bir kent olan Eskişehirspor’un üzerindeki karabulutların kısa sürede dağılmasını dört gözle bekliyorum. Eskişehir’e ve Eskişehirspor’a taraftarlara teşekkür ediyorum” dedi. 
Editör: Haber Merkezi