Bu sezona yine sıkıntılı bir şekilde giren ve yeni yönetimden oldukça emin görünen Eskişehirsporlular şimdi kara kara düşünüyorlar. Kulübün içinde bulunduğu mali krizin bilindiği noktada kulübü şirketleşme yönünde adım atan Sinan Özeçoğlu ve ekibinin geçmiş yıllara ait futbolcu borçlarının ödendiği ve hiçbir oyuncunun geçmişten alacaklarının kalmadığı yönünde yapılan beyanların ardından ortalığa atılan iddia şehri şoke etti. Sinan Özeçoğlu ve beraberindekiler herkese ödemelerin muntazam yapıldığı yönünde açıklamalar yapmasının aksine birçok oyuncunun TFF’ye başvuruda bulunduğu iddiaları şaşırttı. 
Futbolcuların alacaklarını muntazam aldıkları ifade edilen kulüpte neden futbolcuların TFF’ye başvuru yapmaya hazırlandıkları anlaşılamadı. 
Tezat bir durumun ortada olduğu şu günlerde yönetimin yaptığı ödemelerin gerçekleşmediği gibi soruları da gündeme getirdi. 
Ya yönetim gerekli ödemeleri yapmadı, ya da futbolcular biran evvel Eskişehirspor ile yollarını ayırma girişimine girdiği tartışma konusu oldu. 
Yönetimin söz konusu oyuncuların kimler olduğu ve alacaklarını aldığı süreçte neden Eskişehirspor’dan ayrılma niyetinde olduğu yönünde açıklama yapması bekleniyor. 

 

Editör: Haber Merkezi