Tekrar kulüp başkanlığına zor dönemde gelen Başkan Halil Ünal ve ekibi kaynak arayışlarını sürdürüyor. 
Bugüne kadar yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla birlikte zorlukları aşmak için geceli gündüzlü çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Ünal, “Ben ekibim göreve geldikten sonra ciddi yol kat ettik. Ancak ne var ki bu şehirden beklediğimiz destek gelmiyor. Arkadaşlarımızla bir yola çıktık. Bu yolda tek hedefimiz takımımızı başarıya ulaştırmak. Bunun içinde öncelikli olarak para kaynağını çözmemiz gerekiyor. Bununla ilgili olarak ciddi görüşmeler yapıyoruz. Stat ismi, sponsorlar stat içi reklamlar, localarla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Biz şuana kadar kendi imkanlarımız ve çabalarımızla birlikte buraya kadar geldik. 
Şuanda takımda mevcut kadroda yer alan tüm oyuncularımızın kuruşuna kadar paralarını ödedik. Sezon sonuna kadar bu ekiple birlikte yolumuza devam edeceğiz. Zor süreçte arkadaşlarımızla birlikte ciddi adımlar attık. Kaynak için şehirden destek gelmiyor. Ancak herkes gerekli – gereksiz konuşmalar sergiliyor. Eleştiri yaparken bizler ne yaptık önce bunlara baksınlar. Biz taşın altına elimizi değil gövdemizi koyduk. Bugün itibariyle kulübümüzde tek tük eksikler var. Sponsor arayışlarımızın iyi neticelenmesi durumunda sezon sonunu sıkıntı yaşamadan getireceğimize inanıyorum. Önümüz günler de yapacağımız anlaşmalarla birlikte yolumuza devam edeceğiz. Buraya başarı için geldik bunu da sahada başaracak olan futbolculardır. Nasıl ki alacakları konusunda dik durdularsa şimdi saha içinde de onlar dik duracaklar. Biz üzerimize düşeni yerine getirdik. Sıra oyuncularımızda. Taraftarlarımız üzerine düşeni yapıyor. İstanbulspor maçıyla birlikte yeni bir yol haritası başlıyor. Bu karşılaşmadan alacağımız üç puanla birlikte ligde iyi bir yol kat ederek mücadelemizi sezon sonuna kadar sürdüreceğiz. 
Buradan Eskişehirspor taraftarlarına çağrımız var. Bizi yalnız bırakmasınlar. Bugüne kadar olduğu gibi sezon sonuna kadar takımlarına sahip çıksınlar. 
Editör: Haber Merkezi