Bir tarafta transfer tahtasını açmak için mücadele veren yönetim diğer yanda transfer tahtasının açılmaması durumunda yarın kulüpten ayrılacağını ileri süren teknik ekip ve futbolular var.

Başkan Kaan Ay yönetiminde tüm camia imzaların sonuna gelirken kısa sürede bu işi çözüp, Pazar günü oynanacak olan Balıkesirspor karşılaşmasına yeni isimlerin de oluşturacağı kadro ile sahaya çıkmak için gayret gösteriliyor. Halen İstanbul da görüşmelerini sürdüren Başkan Ay ile birlikte Teknik Direktör Fuat Çapa da görüşmelere katılıyor.

Şuana kadar beklenen imzalar gelmedi. Ancak tüm taraftarlar özellikle yıllarca Eskişehirspor kaptanlığı görevini üstlenen kaptan Hürriyet Gücer’in mutlaka imza vermesini bekliyor ve istiyor.

Bu yönde kendisine ulaşamadığımız kaptan Hürriyet ile temasa geçmemize rağmen gün boyu telefonunun kapalı olması dikkat çekti. Kaptan Hürriyet’in yanı sıra 2015-2016 sezonunda Hoşcan ve ekibinin transfer ettiği ve takımın küme düştüğü sezon Es Es forması giyen Emre Güngör’ün de imza için olumsuzluğunun sürdüğü öğrenildi.

Konu ile ilgili olarak yarın Başkan Kaan Ay’ın son yaşanan süreçle ile ilgili açıklamalar yapması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi