Oldukça samimi açıklamalarda bulunan genç yetenek, "Osmanlıspor'u yenerek iyi bir galibiyet aldık. Zor bir deplasmandan 3 puan ile döndük. Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Güzel bir serinin başlangıcı olacak diye düşünüyorum. Önümüzde Elazığspor maçı var. Cumartesi günü taraftarımızın da desteği ile bu maçı kazanmak istiyoruz. Takım olarak bu maça kilitlenmiş durumdayız. Galibiyet dışında hiç bir şey düşünmüyoruz” dedi.

Cemali Sertel, özellikle Eskişehirspor taraftarlarına teşekkür ettiğini ifade ederek, “Başakşehir'e transfer oldum ama 1,5 yıl daha Eskişehirspor'da kalacağım. Başakşehir beni izliyormuş. Devre arasında bana kulübüme teklif yapmışlar. Bende transfer yasağımız kalkacaksa beni satabilirsiniz dedim ve bu transfer gerçekleşti. Başakşehir'in benden beklentileri büyük. Bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Benim için her şey Balıkesirspor maçı ile başladı. O maçtan sonra güzel bir perfomans serisi yakaladım ve sonu Başakşehir transferine kadar gitti. Bu süreçte şüphesiz taraftarımız da bana çok sahip çıktı. Onlara da çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi