Eskişehirspor’un TFF 1. Ligine veda etmesinin ardından 2021-2022 Sezonunda Misli.com 2. Liginde mücadele vereceği yeni sezon öncesinde kulübün önünü açmak ve küslüklerin bir kenara bırakılarak herkesin yeni bir sayfa açarak takımı tekrar yıl kaybı yaşamadan 1.Lige çıkması için adımların atılması umut ediliyor.

Başkan Mustafa Akgören ve ekibi aldıkları kongre kararıyla birlikte hem şehir adına hem de camia adına Eskişehirspor’un tekrar ayağa kalkması için çaba harcayacaklarının sinyalini vermişlerdi.

Haziran ayının ilk haftasında gerçekleşmesi beklenen genel kurul öncesinde gözler kulüpte başkanlık yapan isimlere çevrildi.

Siyah kırmızılı kulübün altın yılları olarak değerlendirilen ve zor günlerde görev kabul eden isimlerden kulübün kurucusu Aydın Begiter’in yanı sıra Halil Ünal, Nebi Hatipoğlu, Sinan Özeçoğlu, Ali Çelikoğlu, Mesut Hoşcan ve geçtiğimiz yıllarda kulüp tarihinde yöneticilik yapan Ali Eldem’in genel kurul öncesinde bir araya gelerek bir adım atmaları bekleniyor.

Genel kurul tarihine kadar geçmiş yöneticilerin yanı sıra eski başkanların bir trafik ağı oluşturarak güçlü yönetim oluşturup kulübün içinde bulunduğu mali krizi aşabilmek için adım atarak kulübü tekrar ayağa kaldırabilmenin gayretlerini göstermeleri taraftarların tek dileği olarak yorumlanıyor.

 

Editör: Haber Merkezi