Sakarya’nın Süper Lig yarışı Eskişehirli antrenörle devam edecek Sakarya’nın Süper Lig yarışı Eskişehirli antrenörle devam edecek

58 yıllık uzun bir lig maratonu sonrasında tarih yazan Anadolu Efsanesi futbolda açtığı çığır ve Avrupa arenalarında verdiği mücadelelerle Dünya’nın tanıdığı bir isim olan Eskişehirspor, bugün Bölgesel Amatör Lig’de mücadele verse de her gittiği lige ayrı bir renk katan siyah kırmızılı camia 2023-2024 sezonunda BAL’da yine tarih yazıyor.

Liglerde maçlar gündüz saatlerinde oynanırken Eskişehirspor ikinci kez gece maçında yine Eskişehir’i temsil eden Demirspor’dan sonra Yunusemrespor maçı da Atatürk Stadı’nda Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak.

İki kulüp başkanının bir araya gelerek Pazar günü saat 14.00’da Necdet Yıldırım Sahası’nda oynanması gereken maç bir gün önceye alınması yönünde TFF’ye yaptıkları başvuru olumlu karşılandı.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Erkan Koca’da Yunusemrespor – Eskişehirspor maçının Cumartesi günü saat 19.00’a alınması adına katkı sunanlara teşekkür etti.

Başkan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu görüşlere yer verdi:

“Federasyona yaptığımız girişimler ve istediğimiz sonucunda bu hafta deplasmanda oynayacağımız Yunusemrespor maçımız stadyumumuzda Cumartesi günü saat 19:00’da..

Bizim talebimizi geri çevirmeyen Osman Taş başkanımıza ve Yunusemrespor kulübüne teşekkür ediyorum..

Federasyona yaptığımız girişimlerde herzaman yanımızda olan Eskişehir Amatör Spor kulüpleri Başkanımız Sadri Atama teşekkür ederiz.”

Kaynak: Spor Servisi