GÖSTERİ YAPTILAR

Futbol, basketbol, jimnastik, voleybol, masa tenisi, tekvando, bale ve halk dansları olmak üzere 8 branşta eğitimlere katılan 4-16 yaş arası 650 öğrenci, eğitimleri başarı ile tamamlayarak katılım belgesi ve madalya almaya hak kazandı. Tepebaşı Belediyesi Yunus Emre Spor Tesisleri’nde düzenlenen kapanış törenine Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın yanı sıra öğrenciler, veliler ve eğitmenler katıldı.  Yoğun katılım ile gerçekleştirilen programda jimnastik ve tekvando eğitimlerine katılan öğrenciler gösteriler sundu.

YETENEKLERİNİ GÖRDÜK

Katılımcılardan alkış alan gösterilerin ardından Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç bir konuşma yaparak, “Ben son derece mutluyum; sizleri görmekten, çocuklarımızı, gençlerimizi görmekten çok mutluyum. Şimdi seyrettiğimiz çocuklarımızın ne kadar yetenekli olduklarını gördüm. İçimden dedim ki; iyi ki açmışız burayı, iyi ki hazırlayıp çocuklarımızın hizmetine sunmuşuz. O kadar memnun oldum ki bunu tarif edemem. Çocuklarımızı muhakkak bir takım suçlardan korumamız lazım. Eğer onlara boş vakitlerinde yani okullarının dışında boş vakitlerini iyi değerlendirecekleri şeyi hazırlarsak çocuklarımızın geleceği gerçekten çok iyi noktaya gelir” dedi.

ONLAR BİZİM GELECEĞİMİZ

Başkan Ataç daha sonra şöyle devam etti; “Çünkü onlar yarın bizlerin yerini alacaklar, belediye başkanı olacaklar, milletvekili olacaklar, doktor olacaklar, öğretmen olacaklar, subay olacaklar ve asıl Türkiye’yi bu çocuklarımız yönetecek. Onlarla iftihar edeceğiz. Sevgili veliler, burası bildiğiniz gibi 25 Kasım 2017’de açıldı. Bu zaman zarfında yetişkinlerde 18-65 yaş aralığında, Mayıs ayı sonu itibariyle 600 kişi hizmet almış, özellikle aerobik, pilates, zumba kurslarında 4 ve 16 yaş arası çocuklar ise yaklaşık bin 300 çocuğumuz hizmet almış. Onlar da jimnastik, bale, tekvando, basketbol, voleybol, futbol, masa tenisi gibi eğitimlere katılmış. Ayrıca burayı dışarıdan gelen kulüplere de açıyoruz, onlara da hizmet veriyoruz. Yaklaşık bin 500 kişi de öyle hizmet almış. Yani toplamda baktığımızda açıldığından beri 4 bin kişiye yakın vatandaşımız bu tesisi kullanmış” diye konuştu.  Başkan Ataç, konuşmasının ardından kursları tamamlayan miniklere madalya ve katılım belgelerini takdim etti. 

Editör: Haber Merkezi