Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Göktekin, Genel Koordinatör İlker Gökce ve Köşe Yazarı Özdemir Uçak ile görüşen Küpeli ve yönetim kurulu üyeleri ESO seçimleri ile ilgili de çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi. EOSB Başkanı ve ESO başkan adayı Küpeli yaptığı değerlendirmede amaçlarının ESO seçimlerinde de kimin aday olacağını, ya da kimlerin olmayacağına bakmadıklarını ancak EOSB yönetimiyle uyumlu bir yönetim oluşması için çalışmalarını ilk günkü heyecanla sürdürdüklerini ifade etti.

Küpeli, “EOSB seçimlerinde son derece açık ve şeffaf, demokratik bir yarış oldu, ESO seçimlerinde de aynı demokratik olgunluk ve şeffaflık için bir seçim geçireceğimizden eminiz. Biz bugüne kadar yaptığımız hızlı ve sonuç alan icraatlarımızla dinamik bir yönetim anlayışı sergiledik. Bugünden sonra da, açıkladığımız altyapı, elektrik, doğalgaz, eğitim, insan kaynağı yaratma, vizyon geliştirme ve çağı yakalamış yenilikçi projelerimizle OSB’nin gücünü kentte ve sanayicimiz nezdinde daha fazla hissedilir hale getireceğiz. Eskişehir sanayisinin geleceği için işbirliğine ve koordinasyona büyük önem veriyoruz” diye konuştu. 

 Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Göktekin’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

Editör: Haber Merkezi