RÖVANŞI ALDIK
Sakarya galibiyeti sonrası ES TV mikrofonlarına konuşan Başkan Özeçoğlu, “Sezon başında koyduğumuz ana hedefimize Sakarya BŞB galibiyetiyle ulaştık. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonu 7’nci sırada bitirdik. Lig bu sezon yükselen biz ve Sakarya BŞB’nin Play-Off’ta olması her iki takım açısından da başarıydı. Maç oldukça çekişmeliydi. Ligin ilk devresinde Sakarya’da kaybetmiştik. Rövanşı almış olduk” diye konuştu.
 
 
RAKİP TOFAŞ
“Maçı kazanmamızdaki büyük etkenlerden biri taraftarımızdı” diyen Özeçoğlu, “Salona geldiler ve baştan sona destek verdiler. Oyuncularımızı ve teknik heyeti kutluyorum. 30 maçlık normal sezon periyodunun sonuna geldik. Play-Off’ta TOFAŞ ile oynayacağız. Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Rowland’ın sakatlığı hala devam ediyor. TOFAŞ maçına sıkı hazırlanacağız” ifadelerini kullandı.
AVRUPA’DAYIZ
Önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında mücadele edeceklerini müjdeleyen Özeçoğlu, “FIBA Şampiyonlar Ligi’nde oynamayı garantiledik. 8’li gruplarda 14 maç oynayacağız. 7 Avrupa takımını Eskişehir’de izleyeceğiz. Bu hedefimizi 3 yıl önce söylemiştik. Bu hedefimizi Süper Lig’e yükseldiğimiz ilk sezonda başarmak bizi daha da mutlu etti. Önümüzdeki sezon Eskişehir halkına basketbolun güzelliklerini sunmaya devam edeceğiz” dedi.
TEŞEKKÜRLER
Hedeflerinin daha büyük başarılar olduğunu belirten Eskişehir Basket Başkanı Sinan Özeçğlu, “Daha sağlam sponsorluklarla daha iyi başarılar elde etmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biliyorsunuz bu lig sponsorlarla daha iyi oluyor, kuvvetleniyor. Önümüzdeki sezon bu başarının üzerine koymalıyız ki bir anlamı olsun. Bizi destekleyen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Editör: Haber Merkezi