Tepebaşı Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen Kadir Gecesi programına Başkan Dt. Ahmet Ataç'ın yanı sıra Belde Evi kursiyeri birçok kadın katıldı. Gecenin açılışında Kadir Gecesinin önemine değinilirken, duaların kabul olması niyaz edildi.

Başkan Ataç, "Ramazan ayı sona ermek üzere. Tuttuğumuz oruçlar ve dualar kabul olsun. Allah'tan nice Ramazanlara erişmeyi dileyelim. Bu Ramazan ayı Eskişehir'imizde çok güzel geçti. Hava şartlarının el verdiği sürece sokak iftarlarımızı düzenledik, binlerce vatandaşımızla birlikte iftar sofralarını paylaştık. Son seçimde göstermiş olduğunuz teveccühe de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. 25 yıldır bu desteği bize veriyorsunuz. Biz de sizleri mahcup etmedik ve bugünlere geldik. Eskişehir, Türkiye'de yaşanacak kentler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Bu imkanı sizler bize verdiniz, biz de şehrimizi geliştirmeye çalıştık. Sizlere minnet borçluyuz. Önümüzdeki 5 yılda da güzel eserler vermeye devam edelim. Allah bize huzur ve sağlık versin ki sizler için çalışmaya devam edebilelim. Belediye hizmeti bir ibadet gibi. Vatandaşlarımızın yüzünü güldürdüğümüzde biz de mutlu oluyoruz ve yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu anlıyoruz. Önümüzde bir bayram var. Bayramınızı sağlık, mutluluk ve sevdiklerinizle birlikte geçirmenizi dilerim" dedi.

Eskişehir’de ata sporu ile 19 Mayıs’ı kutladılar Eskişehir’de ata sporu ile 19 Mayıs’ı kutladılar

Programa katılan kadınlar da mevlit programı için Başkan Ataç'a teşekkürlerini sunarken, Tepebaşı Belediye Başkanlığına yeniden seçilmesi dolayısıyla da hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Muhabir: Beste Temel