Eskişehirspor haftalar sonra aldığı galibiyetle hem rahat bir nefes aldı hem de rakiplerini ateş hattına çekti.

16.sırada son 5 maçta 31 puanda kalan rakiplerinin aldığı puanlarla biranda farkın üçe çıkmasıyla birlikte herkesi korku sarmıştı. Nihayetinde herkesin tüm spor otoritelerinin “Sezonun Finali” yakıştırmasını yaptığı Eskişehirspor – Samsunspor maçından galip ayrılmayı başaran Eskişehirspor biranda Denizli, Samsun ve Adana Demir’in puan kaybetmesiyle hepsine korku sardı.

Bu galibiyet sonrasında en avantajlı takım hüviyetine bürünen Eskişehirspor açısından şimdi alınacak iki galibiyet ulaşılacak 40 puan Eskişehirspor’un ligde kalmasına yetecek.

Adana Demirspor 37 puanda kalırken Denizli 33 olan puanını 34’e çıkardı. Samsunspor ise 34 puanda kalırken hem ikili averajda hem de sonuç itibariyle Eskişehirspor Denizlispor ve Samsunspor önünde öne geçti.

Kalan üç haftalık sürede şimdi siyah kırmızılılar var olan 9 puanın hepsini hanesine yazdırarak bu camiaya koca bir sezon yaşanan sıkıntılı, kabus dolu günleri unutturup gelecek sezonun hesaplarını yapmaları adına yönetime de bir can vermiş oldular.

 

Editör: Haber Merkezi