Bu sezon beklenen başarılı sonuçlara imza atamayan ve geçen sezon play offa kadar çıkarak finalde süper lig şansını kaybeden Eskişehirspor cephesinde gözler Elazığspor maçına çevrilmiş durumda. 
Siyah kırmızılılar sezonun ikinci yarısına kendi evinde İstanbulspor karşısında aldıkları şok mağlubiyetle sevenlerini kahrederken şimdi tüm oyuncuların tek hedefi Elazığspor deplasmanından galibiyetle dönerek taraftarlara kendilerini affettirmek istiyor. 
Bunun için canla başla antrenmanlarda kıyasıya bir forma mücadelesine sahne olan kareler yaşanırken teknik direktör Yücel İldiz, kalan haftalar için futbolcularını en iyi şekilde maça çıkaracak. 
İstanbulspor karşısında alınan mağlubiyet sonrasında yönetimin ve teknik ekibin futbolcularla bir araya gelerek toplantı yaptıkları öğrenilirken büyük camiaya yakışır futbol ve sonuçlarla takımın seri galibiyetlerle tekrar istenilen havayı yakalaması için büyük gayret gösteriliyor. Oyuncuların kafasında yatan tek gerçek Elazığspor karşısında üç puan alıp Eskişehir’e dönmek yatıyor. 
Editör: Haber Merkezi