TALİPLERE KOLAYLIK
Başkan Halil Ünal’ın yönetim kurulu toplantısı sonrasında aday çıkarsa tüm bilgileri paylaşacaklarını açıklamasıyla birlikte kafalar karıştı. Bu sezon süper lig hayalini gerçekleştiremeyen Eskişehirspor’da yeni yönetim dört gözle bekleniyor. Başkan Halil Ünal’ın aday çıkması durumunda kendilerine her türlü bilgileri aktararak yardımcı olacaklarını söylemesi dikkat çekti.  
GÖZLER İSİMLERE DÖNDÜ
Kulübün içinde bulunduğu durumdan çıkması adına 24 Haziran’da gerçekleşecek olan genel kurula kadar adayların ortaya çıkarak rahat bir çalışma yapmalarına olanak sağlamak için Ünal’ın ekibiyle birlikte her türlü bilgileri vermeye hazır olduklarını dile getirmesiyle gözler şimdi son günlerde adı Eskişehirspor başkanlığı ile ön plana çıkan isimlere çevrildi.  Kulübün içinden çıkılmaz bir hal aldığı noktada kesin olarak ‘ben adayım’ diye meydana çıkan bir ismin olmaması da gelecek adına endişe veriyor.  Adaylık için adı geçen isimlerin Eskişehirspor’u kurtarma planlarının ne olduğu merakla beklenirken bu isimler arasında her kongre de adı dillendirilenlerin de olması manidar olarak görülüyor. 
24 HAZİRAN KRİTİK TARİH
Eskişehirspor’u bekleyen en büyük tehlikelerin başında transfer yasağının bulunması gösteriliyor. Bunun için yönetimin aldığı kongre karar tarihi olan 24 Haziran’daki olağanüstü seçimli genel kurulun aynı günde yapılması şart. Zira liglerin Ağustos ayının ikinci haftasında başlayacak olması zamanı kaybına neden olacak. Genel kurulun 1 Temmuz’a ertelenmesi Eskişehirspor açısından borçların ödenmesiyle birlikte ciddi zaman kaybına neden olacak. 

 

Editör: Haber Merkezi