Eskişehirspor cephesinde gözler Cumartesi günü oynanacak olan Boluspor maçına çevrildi. Siyah kırmızılı ekibin teknik patronu Yılmaz Vural, rakiplerinin ilk iki için mücadele ettiğini kendilerinin de sahaya galibiyet için çıkacaklarını ifade etti. 
4 puan bize yeterli
Vural, sezon sonuna kadar kalan 2 haftalık sürede ihtiyaçları olan 4 puanın kendilerini ligde tutacağına işaret ederek, “Biz kalan maçlardan 4 puan alıp ligde kalacağız. Bunun aksini düşünen bir oyuncumuz yok. Biz üzerimize düşeni yapacağız ancak taraftarlarda üzerine düşeni yapıp stadı Cumartesi günü full doldurmalı” diye konuştu. 
Ünal ve ekibine teşekkür
Teknik Direktör Yılmaz Vural yönetime teşekkürlerini ileterek, zor bir süreçte Eskişehirspor’a sahip çıkan Başkan Halil Ünal ve ekibine ayrı bir teşekkür etme gereği duyduklarını zira takımın dağılma noktasında olması itibariyle bu takımın dağılmasının önlenmesine etken olanları kutladığını söyledi. 
Bugün yine13.sırada
Başkan Ünal ve ekibinin Eskişehirspor’u teslim aldığı zaman takımın 13.sırada yer almasının bugün tesadüf olmadığına işaret eden Teknik Direktör Yılmaz Vural, “Bugün 32. haftasındayız takım yine 13. sırada.  Yönetim puan silme cezasının sorunsuz geçmesinin önüne geçmiş. Yönetim takdir edilecek bir iş yaptı. Kendilerini tebrik ederim” dedi.
33 bin ile statta coşalım
Bu hafta oynayacakları Boluspor maçının da önemine değinen Yılmaz Vural, “Ligin en fazla gol atan ve gol yiyen takımlardan biriyiz. Takımın elindeki potansiyel iyi de bu takım neden play-off’larda değil. Üzülüyoruz. Bolu maçında taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. 33 bin kişiyi bekliyoruz. Stadı şenlik yerine getirelim. Türkiye’ye bunu gösterelim” dedi.
Es Es hedefsiz kalamaz
Yılmaz Vural, takımın bir alt lige düşmesi Gaziantep’in durumuna düşülmesi anlamını taşıdığına dikkat çekerek, “İş adamları, STK’lar ve belediyeler bu desteği farklı hale getirmeleri gerekiyor. Bu destekleri paraya dönüştürmeleri gerekiyor. Altyapından takıma 20’den fazla futbolcu çıktı. Bu sezonu kazasız atlatıp önümüzdeki yıl iddialı olmalıyız. Eskişehirspor hedefsiz kalamaz diye düşünüyorum” dedi.
Editör: Haber Merkezi